Όροι χρήσης

 

Οι υπηρεσίες του προγράμματος ΟΛΥΜΠΙΑΣ είναι διαθέσιμες σε όλους, χωρίς καμμία εξαίρεση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις, ανάλογα με τον βαθμό εμπλοκής των χρηστών και των βημάτων που ακολουθούν. Ειδικότερα:

 

 1. Η γενική ενημέρωση είναι διαθέσιμη σε όλους ανεξαιρέτως, τόσο μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, όσο και μέσω κοινωνικών δικτύων.

 2. Ορισμένες από τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του προγράμματος ΟΛΥΜΠΙΑΣ διατίθενται, επίσης και από άλλες πλατφόρμες, ελεύθερα για οποιονδήποτε χρήστη.

 3. Το πρόγραμμα ΟΛΥΜΠΙΑΣ αφορά σε ένα σύνολο (πακέτο) υπηρεσιών, το οποίο είναι σημαντικό να εφαρμοστεί σύμφωνα με μια συγκεκριμένη σειρά (8 βήματα), ώστε οι χρήστες να αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό όφελος.

 4. Οι χρήστες που δεν επιθυμούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα με βάση τα 8 βήματα δεν είναι απαραίτητο να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, ενώ μπορούν να ακολουθήσουν τους συνδέσμους με τους οποίους έχουν πρόσβαση στις διαθέσιμες υπηρεσίες προς μη εγγεγραμμένους χρήστες.

 5. Οι χρήστες που επιθυμούν να εφαρμόσουν το πρόγραμμα με βάση τα 8 βήματα, θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής. Με την έγκριση της αίτησης θα λάβουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Οι χρήστες αυτοί θεωρούνται εγγεγραμμένοι χρήστες και έχουν πρόσβαση σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και στην σχετική υποστήριξη.

 6. Οι εγγεγραμμένοι και μη εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τις διαθέσιμες υπηρεσίες ως άτομα και όχι ως ομάδες. Επιπλέον, δεν έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν κανένα από τα λογότυπα, με κανένα τρόπο.

 7. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια ομάδα, προκειμένου να εφαρμόσουν το πρόγραμμα ΟΛΥΜΠΙΑΣ σε κάποια περιοχή, θα πρέπει να αποστείλουν σχετικό αίτημα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή fax. Στην συνέχεια θα υπάρξει επικοινωνία, ώστε να υπογραφεί το σχετικό ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο θα ορίζει το πλαίσιο συνεργασίας.

 8. Οι ομάδες που εφαρμόζουν το πρόγραμμα ΟΛΥΜΠΙΑΣ έχουν το δικαίωμα να προωθούν το πρόγραμμα και να χρησιμοποιούν τα σχετικά λογότυπα, σύμφωνα με το πλαίσιο συνεργασίας που ορίζεται στο ιδιωτικό συμφωνητικό.

 9. Τα στοιχεία επικοινωνίας με τους υπευθύνους του προγράμματος είναι τα εξής:

  Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Tηλέφωνο – Fax: 2310-702388.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες